vrijdag 21 oktober 2016

Nieuwe modellen duurzame 3D-Wandpanelen

Na enige tijd geleden het vernieuwde model van 3D-wandpaneel Pitches te hebben geïntroduceerd bij MuurTotLeven.nl, is het nu de beurt aan drie totaal nieuwe modellen; Jayden, Maxwell en Oberon.

3D-Wandpaneel Jayden

3D-wandpaneel Jayden heeft een speelse vorm, maar door de eenvoud is deze perfect om een rustige uitstraling te creëren.
3D-wandpaneel Maxwell heeft een golvend patroon en accentueert een lange wand heel goed.
3D-wandpaneel Oberon is nu al onze favoriet. Elke tegel is voorzien van 9 vierkanten met niveauverschillen. Dit maakt het wandpaneel speels en geeft een geweldige schaduwwerking.

Duurzaam

De 3D-wandpanelen worden gemaakt van Bagasse. Bagasse is de vermalen vezels van de suikerrietplant. Deze vezels zijn ooit als restafval na de winning van de suiker uit de plant overgebleven en vormen nu de basis van dit makkelijk toepasbare milieuvriendelijke product. De grondstof voor de 3D-wandpanelen is 100% gerecycled, volledig composteerbaar en daardoor dus 100% biologisch afbreekbaar.

Makkelijk te monteren en te schilderen in elke kleur.

De 3D-Wandpanelen zijn zo ontworpen dat ze gezamenlijk een opeenvolgend patroon vormen en kunnen na montage worden overgeschilderd in elke gewenste kleur. De wandpanelen kunnen op iedere muur in de woonkamer, in de eetkamer, in de hal of in de slaapkamer worden verwerkt, door elke doehetzelver!

Kortom, breng de muren tot leven met de 3D-wandpanelen van MuurTotLeven.nl.

Voor meer informatie kijk je op MuurTotLeven.nl | 3D-Wandpanelen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten